Er du nysgjerrig på hvorfor vi bruker promillemålere i Norge? Da har du kommet til rett sted! Her er de fem viktigste grunnene til hvorfor promillemålere er nyttige. Les videre for å finne ut mer!

#1 Ansvarlig
Å eie en promillemåler er et ansvarfullt valg. Det gir deg muligheten til å overvåke alkoholinntaket ditt og ta informerte beslutninger om dine drikkevaner. Uansett om du prøver å redusere alkoholinntaket av helsemessige eller personlige årsaker, gir en promillemåler deg informasjonen du trenger for å ta positive endringer i dine drikkevaner.

#2 Beleilighet
Promillemålere er små, bærbare og enkle å bruke. De er perfekte for bruk hjemme, på fester eller når du er ute med venner. Med et øyeblikkelig og nøyaktig målt resultat kan du lett sjekke alkoholnivået ditt og ta informerte beslutninger om dine drikkevaner.

Vurderer du å kjøpe din egen promillemåler? Få opptil 40% rabatt og rask levering. Trykk her nå!

#3 Helse
Promillemålere kan også hjelpe deg å overvåke alkoholinntaket ditt over tid og identifisere mønstre som kan indikere et problem, som avhengighet. Med nøyaktige målinger kan du spore alkoholinntaket ditt og ta skritt for å håndtere eventuelle problemer som måtte oppstå.

#4 Sikkerhet
Promillemålere kan også hjelpe deg å sørge for at du ikke er over den lovlige grensen før du gjør noe annet, noe som bidrar til å redusere risikoen for ulykker og skader. Det kan også gi ro i sinn og hjelpe deg å beskytte deg selv, dine kjære og allmenheten fra potensielle ulykker som kan oppstå på grunn av å drikke alkohol.

Få kontroll på promillen dagen derpå. Kjøp din egen promillemåler til kun 599kr nå. Trykk her!

#5 Økonomi
Å kjøpe en promillemåler er en engangskostnad, og det kan spare deg penger på sikt ved å hjelpe deg å unngå kostbare bøter, rettsgebyrer eller medisinske utgifter relatert til misbruk av alkohol. Det kan også hjelpe deg å unngå flauhet eller ulempe ved å bli nektet adgang til et sted eller en begivenhet på grunn av overforbruk av alkohol.

Konklusjon
Uansett om du er på fest, ute med venner eller hjemme, kan en promillemåler hjelpe deg å ta smartere valg om alkohol og ta vare på helsen din. Ikke vent, kjøp din egen promillemåler i dag og ta kontroll over hvor mye du drikker.

DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard

DriveSafer® Standard

Norges mest solgte alkometer gir nøyaktige resultater på kun 10 sekunder til en rimelig pris. Den kan brukes flere ganger og er CE og ROHS-sertifisert.

Kjøp promillemåler til 599kr

Sist oppdatert: 24 timer siden
Skrevet av: Jo Hvoslef