Råd til deg som skal kjøpe promillemåler

De siste årene har over 20.000 nordmenn kjøpt promillemåler for å måle alkoholpromillen. Det er mange tabber man kan gjøre, og vi i DriveSafer ønsker å gi deg som førstegangskjøper råd.

Unngå å kjøpe en avansert promillemåler. Den største tabben folk flest gjør er å kjøpe en for avansert og kostbar promillemåler som overgår dine behov. Derfor anbefaler vi å gå en runde for å avdekke hvor avansert promillemåler du trenger.

DriveSafer® Standard passer for deg med normale behov.

Ikke gå for kostbar sensorteknologi. Enhver promillemåler inneholder normalt enten halvleder- eller brenselcellesensor. For deg som skal bruke promillemåleren for eget bruk vil det nok være tilstrekkelig med halvledersensor.

Promillemåleren kan hjelpe deg å ta bedre beslutninger.

Ikke bestill fra utenlandske nettbutikker. En av tabbene folk gjør er å bestille promillemålere fra utlandet. Ulempen med dette er at det kommer merverdiavgift, fortolling samt frakt. I tillegg gjelder ikke angrerettsloven når man kjøper fra utlandet like sterkt, og service er kostbart.

DriveSafer® Standard leveres gratis og har ingen ekstrakostnader.

Ikke forvent at du kan blåse uten noe mer. De fleste forventer at man kan blåse i promillemåleren når som helst og forvente et riktig promille. Alle promillemålere krever at du venter 20 minutter fra du drakk for riktig resultat uavhengig av pris.

Glemme å kjøpe nødvendig utstyr. Majoriteten av alle promillemålere krever at du har munnstykker, kalibrering eller innlevering av promillemåleren på service. Glemmer du dette, så har du gjerne en ubrukelig promillemåler etter en pereiode. Dette drever derimot ikke våre.

Gjør som over 20.000 nordmenn før deg og kjøp DriveSafer® Standard

DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard
DriveSafer® Standard

599kr før 999kr (40%)

DriveSafer® Standard

Den første promillemåleren til en rimelig pris som gir nøyaktige resultater. Unik teknologi gir deg resultatet på kun 10 sekunder og kan brukes igjen og igjen.

Gå til produktsiden