Jo Hvoslef - For 3 dager siden

Går søndagen til å være bakrus?

Du kjenner deg kanskje igjen ...

Du vet når du har drukket for mye, og våkner dagen derpå med bakrus? Hodet dunker, formen er dårlig og du forstår at dagen vil tilbringes på sofaen ... Hvis du hadde en promillemåler, så ville du ikke vært så bakrus.

Unngå den fæle bakrusen

Med en promillemåler kan du selv måle hvor full du er, når og hvor du vil – helt diskré. Enten du er på jobbfest, hjemme, hytta, bilen, båten eller på reise. Da kan du bremse inntaket når promillen blir for høy. Da slipper du bakrusen, ta tilbake kontrollen over inntaket og få mer ut av fritiden din.

Få tilbake "søndagen" igjen

Og fritiden din er jo det viktigste du har, og den er begrenset. Da er det dumt å sløse bort helgen på å være "syk" – det er jo det siste du trenger. Den tiden kunne du ha brukt på trening, familie, venner eller lære deg noe nytt. Derfor vil en promillemåler bidra til helger som er mer meningsfylt.

Kjøp promillemåler nå

Vi har noen varer igjen på lageret. Så hvis du er interessert i å kjøpe en, så kan du gå på nettsiden jeg lenker til her for å kjøpe én promillemåler. Da får du den normalt på 1-3 dager, og jeg tror det er salg på den nå. Neste gang kan du få kontroll, regulere inntaket og få mer ut av dagen derpå

> Trykk her for å kjøpe promillemåler nå.

PS! En av våre kunder sa at en promillemåler var årsaken til at han nå har fått "søndagen" tilbake.